Kissan hoito

Kaikki

Viisi parasta vinkkiä kissan terveyteen ja hyvinvointiin

Oletko koskaan miettinyt, millaista kissasi elämä on? Ne kokevat maailman eri tavalla kuin me ihmiset, mutta meillä on myös jotain yhteistä. Tässä on viisi huippuvinkkiä siihen, miten teet kodistasi paikan, jossa kissasi on onnellinen ja terve.

Kissojen salainen kieli

Kissojen ymmärtäminen voi olla vaikeaa. Yhtenä hetkenä ne rakastavat sinua. Toisena ovat jo omassa maailmassaan. On kuin niillä olisi salainen kieli! Totuus on, että niillä on. Voit oppia puhumaan kissojen salaista kieltä –ja nauttia rikkaammasta, palkitsevammasta suhteesta karvaiseen ystävääsi.

Puhutaanpa vähän kissanhiekasta

Kissanhiekkalaatuja on monia erilaisia, ja olipa kyseessä sitten ensimmäinen tai viides kissasi, valinnan tekeminen voi olla vähän vaikeaa. Eikö olisikin kätevää, jos joku vertailisi hiekkoja puolestasi? Kyllä! Hyvä, että olet samaa mieltä. Tässä tulee..

Ota vastaan kissafaktahaasteemme!

Kissat ovat kiehtovia. Se on fakta! Halusimme asettaa sinulle haasteen ja selvittää, kuka on paras kissatietäjä. Lue eteenpäin ja taputa itseäsi selkään jokaisesta faktasta, jonka tiedät...

Miten saat kissan rakastamaan hiekkalaatikkoaan

Ever Clean -tiimissä olemme innostuneita parhaan kissanhiekan kehittämisestä. Vuosien varrella olemme oppineet jotain myös sitä käyttävistä kissoista ....