Usein kysyttyä

Ever Clean
Mitä hajustetta Ever Clean -kissanhiekassa käytetään?

Meillä on erilaisia miedosti hajustettuja kissanhiekkoja, joita voit kokeilla.

Kaikki hajusteet on valittu kissojen ja niiden omistajien mieltymysten perusteella, ja lisäksi ne ovat täysin turvallisia ja harmittomia kissoille. Jos sinä tai kissasi olette kuitenkin hieman herkempiä, saatat haluta kokeilla hajusteetonta kissanhiekkaamme.

Kuinka paljon Ever Clean -kissanhiekkaa laitetaan hiekkalaatikkoon?

Laitahiekkalaatikkoontasainen, n. 7 cm paksu hiekkakerros. Keskikokoisessahiekkalaatikossa tämä tarkoittaa 5 litraa kissanhiekkaa. Kun kissasi on käyttänyt hiekkalaatikkoa, kerää jätöspaakut ja heitä ne kotitalousjätteeseen. Älä vedä niitä alas vessanpöntöstä. Käyttämätön kissanhiekka pysyy raikkaana, joten riittää, että täydennät hiekka-astiaa tarvittaessa.

Kissani on yliherkkä tuoksuille. Onko teillä hajusteetonta kissanhiekkaa?

Tiedämme, että toiset kissat (ja niiden omistajat) ovat herkempiä hajusteille kuin toiset

Jos suosit hajusteetonta kissanhiekkaa, valitse Ever Clean Extra Strong Clumping Unscented, Ever Clean Total Cover tai Ever Clean Multi-Crystals.

Mistä voin ostaa Ever Clean -kissanhiekkaa?

Olemme tehneet luettelon paikoista, joista tuotteitamme voi ostaa.

Mistä Ever Clean -kissanhiekka on tehty?
Ever Clean on tehty luonnollisesta bentoniittisavesta, joka on sen ylivoimaisen paakkuuntumisvoiman salaisuus.
Se sisältää myös luonnollista kookospähkinän kuorta. Kuori on luomamme aktiivihiiliteknologian salaisuus, ja se vangitsee ja sitoo hajuja pelkän peittämisen sijaan. Osa kissanhiekkatuotteistamme saattaa sisältää myös muita ainesosia, kuten hajusteita ja kiteitä.
Miksi teillä on niin paljon kissanhiekka tyyppejä?

Tiedämme, että jokainen kissa on ainutlaatuinen, joten olemme kehittäneet valikoiman kissanhiekkoja, jotka sopivat erityyppisille kissoille. Saatavilla on kahdeksan erilaista hiekkaa –joten valitse näistä se paras paakkuuntuva kissanhiekka juuri sinun kissallesi!

Missä Ever Clean valmistetaan?

Kaikki Ever Clean -kissanhiekat valmistetaan Alankomaissa hiilineutraalissa tehtaassa, jossa käytetään vain korkealaatuisia ainesosia.

Mitä eroa on paakkuuntuvalla ja paakkuuntumattomalla hiekalla?

Paakkuuntuvat kissanhiekat imevät kissasi jätökset tiiviiksi, vahvoiksi paakuiksi. Paakkuuntuva kissanhiekka sitoo hajuja tehokkaasti ja tekee jätösten poistamisesta helppoa. Aika ajoin kissanhiekkaa on vain täydennettävä sen verran kuin sitä on heitetty pois.

Paakkuuntumaton kissanhiekka toimii kuin vessapaperi, imien itseensä jonkin verran kosteutta, mutta osa väistämättä päätyy laatikon pohjalle. Hiekkalaatikon hiekka on myös vaihdettava kerran viikossa. Sitä voidaan pitää kustannustehokkaana, mutta todellisuudessa paakkuuntumaton kissanhiekka voi olla pitkällä aikavälillä kalliimpaa.

Meillä Ever Cleanilla kaikki paakkuuntuvat kissanhiekkamme tehdään korkealuokkaisesta paakkuuntuvasta savesta parhaiden tulosten saamiseksi.

Mitä eroa on puu-, silikageeli-ja savipohjaisilla kissanhiekoilla?

Puupohjaiset kissanhiekat ovat halvempi ja huonompi vaihtoehto kuin paakkuuntuva savi. Silikageelipohjaiset kissanhiekat ovat taas kemikaalipohjainen, paakkuuntumaton vaihtoehto, jolla on korkea imukyky, mutta valintana se on epäekologinen.

Ever Clean tuottaa vain paakkuuntuvaa kissanhiekkaa, joka on tehty luonnollisesta bentoniittisavesta. Testeissämme bentoniittisavi on toiminut huomattavasti paremmin kuin muut vaihtoehdot. Itse asiassa testiemme tulokset osoittavat, että Ever Clean voi kestää jopa kaksi kuukautta, mikä merkitsee harvempia hiekanvaihtokertoja ja siten rahansäästöä. Mikrohiekka jäljittelee myös kissan luontaista ympäristöä ja siten moni kissa valitsee itse mieluiten mikrohiekan.

Kissanhiekka ei paakkuunnu tai vähennä hajuja. Mikä on vikana?

Varmista, ettet sekoita Ever Cleania muihin kissanhiekkabrändeihin tai -tyyppeihin, sillä tällöin sen paakkuuntumis-ja hajunsitomiskyky heikkenee.

Täyden tehokkuuden varmistamiseksi hiekka-astia on täytettävä 7 cm kerroksella Ever Clean -hiekkaa ja koko hiekka vaihdettava niin usein kuin pakkaukseen on merkitty. Jos sinusta vaikuttaa, ettei Ever Clean silti toimi niin kuin olettaisit, ota meihin yhteyttä ja autamme sinua mielellämme.

Hoito
Millä tavalla Ever Clean on parempaa kuin muut kissanhiekat?

Kaikki kissanhiekkamme ovat turvallisia kissallesi.

Kaikki Ever Clean -kissanhiekkamme tehdään Alankomaissa.Niissä käytetään materiaalina bentoniittisavea. Se on luonnonmateriaalia, jonka uskomme olevan markkinoiden paras ja imukykyisin paakkuuntuva savi. Se sisältää ainutlaatuista, aktiivista hiiliteknologiaamme, joka vangitsee ja sitoo hajuja niiden peittämisen sijaan.Tiedämme, että kissojen tassut ovat hyvin herkät, joten Ever Clean on valmistettu hienojakoisista rakeista, jotka ovat pehmeämpiä kosketukselle.

Minulla on enemmän kuin yksi kissa. Mikä on paras paakkuuntuva hiekka talouteen, jossa on useita kissoja?

Tiedämme, että taloudet, joissa on useita kissoja saattavat tarvita tehostetumpaa hajunhallintaa. Siksi lisäsimme hajua torjuvia aineita Ever Clean Multiple Cat -hiekkaan.

Onko aktiivihiili turvallista kissoille?

Kissanhiekkamme sisältää aktiivihiiliteknologiaamme, joka vangitsee ja sitoo hajut niiden peittämisen sijaan. Hiilemme on peräisin kookospähkinän kuorista ja se on turvallista kissoille.

Onko kissanhiekkanne biologisesti hajoavaa?

Ever Clean -kissanhiekkamme sisältää luonnollista savea, joka ei hajoa, vaan palaa luonnolliseen tilaansa. Tämän seurauksena Ever Clean ei ole biologisesti hajoava kissanhiekka. Hävitä käytetty hiekka sekajätteen mukana.

Voiko kissanhiekan huuhdella vessanpöntöstä alas?

Älä koskaan huuhtele Ever Clean -kissanhiekkaa vessanpöntöstä alas –se ei ole biohajoava kissanhiekka. Ever Clean on paakkuuntuva kissanhiekka, eli se voi tukkia viemärin tai jopa vaurioittaa viemärijärjestelmiä. Kissanhiekan asianmukainen hävittäminen sekajätteeseen ehkäisee myös toksoplasmoosin leviämistä meriympäristöön.

Miten käytetty Ever Clean – kissanhiekka hävitetään?

Kun kissasi on käyttänyt hiekkalaatikkoa, kerää paakut ja heitä ne sekajätteeseen. Älä vedä niitä alas vessanpöntöstä. Käyttämätön kissanhiekka pysyy raikkaana, joten riittää, että täydennät hiekka-astiaa tarvittaessa. Tyhjennä hiekka-astia ja täytä uusi hiekka niin usein kuin on tarpeen.

Voinko käyttää Ever Clean -kissanhiekkaa muille lemmikeille, kuten hamstereille, kaneille tai freteille?

Me Ever Cleanilla keskitymme erityisesti kissoihin. Voimme taata kissahiekkamme turvallisuuden vain kissojen suhteen –älä yritä antaa muiden lemmikkien käyttää sitä.

Onko kissanhiekka haitallista, jos lemmikkini syö sitä?

Meille ei ole tullut tietoa eläimistä, edes kissanpennuista, jotka ovat vahingoittuneet, kun Ever Cleania on nielty pieninä määrinä. Jos kissasi on kuitenkin syönyt sitä paljon, se voi olla vaarallista –joten vie se suoraan eläinlääkärille.

Voinko sekoittaa Ever Clean-kissanhiekkaa muihin kissanhiekkalaatuihin?

Ever Clean on huolella suunniteltu, tarjoamaan sinulle parempia tuloksia, joten suosittelemme aina, että käytät kissanhiekkaamme sellaisenaan, suoraan laatikosta.

Tulokset eivät ole yhtä hyvät, jos sitä sekoitetaan muuhun kissanhiekkaan. Itse asiassa se ei ehkä enää paakkuunnu kunnolla.

Ainoa poikkeus on, jos olet vaihtamassa kissanhiekkamerkkiä, jolloin saatat haluta sekoittaa uutta hiekkaa vaihdettavaan hiekkaan antaaksesi kissasi tottua muutokseen asteittain. Muutaman vaihdoksen jälkeen sinun pitäisi pystyä käyttämään pelkästään Ever Cleania.

Onko kissanhiekan käsittely turvallista raskauden aikana?

Raskaana olevien naisten on täysin turvallista käsitellä käyttämätöntä kissanhiekkaa.

Käytettyyn kissanhiekkaan sen sijaan ei saisi koskea raskauden aikana, sillä kissan uloste voi levittää tauteja kuten toksoplasmoosia. Toksoplasmoosi on hyvin harvinainen, mutta se voi siirtyä syntymättömään lapseesi tai vaurioittaa sitä. Lisätietoja antaa kätilö tai yleislääkäri.

Käyttäytyminen
Mikä on paras kissanhiekka pennuille?

Leikkisät kissanpennut voivat aiheuttaa sotkun päästessään hiekkalaatikolle. Se on täysin normaalia kissanpentujen käytöstä.

Savi voi tällöin juuttua niiden pieniin tassuihin ja ajautua ympäri kotia. Siksi olemme suunnitelleet Ever Clean LitterFree Paws Sen sisältämät rakeet ovat suurempia ja sen koostumus on 99,9-prosenttisesti pölyämätön. Sen pitäisi auttaa hiekka-astian käytössä ja pitää myös kotisi hieman puhtaampana.

Miksi kissani virtsaa hiekkalaatikon ulkopuolelle?

On monia syitä, miksi kissasi saattaa virtsata hiekkalaatikon ulkopuolelle.

Kissanpennut tarvitsevat sisäsiisteyskasvatusta, kun ne saapuvat kotiisi. Vanhemmilla kissoilla voi sen sijaan esiintyä virtsankarkailuongelmia, ja jos näin tapahtuu, suosittelemme, että asetat useampia hiekkalaatikoita eri puolille kotia, jotta vanhakin kissa ehtii laatikolle ajoissa. Jos olet epävarma siitä, miksi kissasi ei käytä hiekkalaatikkoa, vie se eläinlääkärille –kyseessä voi olla oire jostakin yleisestä terveysongelmasta.

Huomaavatko kissani eron, jos vaihdan kissanhiekkaa?

Kissat eivät yleisesti pidä muutoksista.

Jos siis olet siirtymässä Ever Cleaniin toisesta brändistä (tai kokeilet vain uutta tuoksua), suosittelemme asteittaista vaihtoa. Sekoita aluksi vähän uutta hiekkaa vanhan joukkoon, ja lisää sitten Ever Cleanin osuutta seuraavan hiekan vaihdon yhteydessä. Näin autat kissaasi tuntemaan olonsa turvallisemmaksi ja mukavammaksi uudessa kissanhiekassa. Muutaman vaihdoksen jälkeen sinun pitäisi pystyä käyttämään pelkästään Ever Cleania.