Meistä

Rakastamme kissoja ja tiedämme, että ne tarvitsevat oikean ympäristön kukoistaakseen. Siksi olemme kehittäneet tiiviisti paakkuuntuvaa kissanhiekkaa jo yli 30 vuotta.

Korkealaatuinen savi on ainutlatuisen paakkuuntumiskyvyn salaisuus, kun taas aktiivihiiliteknologiamme sitoo pahoja hajuja täydellisesti.

Asetamme aina kissat etusijalle ja koska Ever Clean pitää kotisi raikkaana pidempään, uskomme sinunkin rakastavan sitä.

Meidän Tarinamme

1987

Meidän tarinamme...

Vuonna 1987 kissanhiekka oli hyvin alkeellista, ja sitä oli saatavilla vain paakkuuntumattomana. Ever Clean muutti tämän ensimmäisenä yrityksenä Amerikassa, joka tuotti kissanhiekkaa, joka mullisi kissanhiekkamarkkinat.

2006

Meidän tarinamme...

Vuonna 2006 Ever Clean toi markkinoille Carbon Plus -teknologian, joka on ainutlaatuinen ja patentoitu hajua poistava teknologia.

2015

Meidän tarinamme...

Ever Clean palasi markkinoille vuonna 2015 tuoden mukanaan parannettuja koostumuksia, jotka poistavat hajut parhaalla mahdollisella tavalla ja paakkuuntuvat ainutlaatuisen hyvin. Tämä ainutlaatuinen teknologia tekee Ever Cleanista markkinoiden parhaan kissanhiekan.

2019

Meidän tarinamme...

Viimeisten 30 vuoden aikana Ever Clean on keskittynyt kissanhiekan kehittämiseen uusien innovaatioiden avulla, joita ovat Fast Acting Odour Control ja Total Cover.

Meidän Arvomme

Kotisi on kissasi elinympäristö, ja me uskomme, että jokainen kissa tarvitsee ympäristön, jossa se voi kukoistaa.

Siksi kehitämme tuotteitamme korkeimpien standardien mukaan, pyrimme jatkuvaan kehittymiseen ja opimme enemmän kissoista joka päivä. Haluamme ymmärtää paremmin kissojen käyttäytymistä, psykologiaa ja hoitoa.

Jos jaat arvomme, toivomme, että liityt meihin ja pyrit kohti maailmaa, jossa jokaisella kissalla on mahdollisuus kukoistaa.

 

Ota Yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme? Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: