Kissanhiekkamme

Korkealaatuinen kissanhiekkamme on suunniteltu erityisesti luomaan ympäristö, jossa kissasi voi kukoistaa riippumatta sen yksilöllisistä tarpeista. Käytämme ainutlaatuista teknologiaa, joka vähentää hajuja ja on jatkuvasti raikas auttaen kissaasi tuntemaan olonsa kotoisaksi ja rauhalliseksi.

Naturally

Naturally

99.9% luonnollinen paakkuuntuva kissanhiekka. Laadusta tinkimättä. Tarkoin suunniteltu sekoitus luonnollista savea ja maissia toimii paakkuuntumalla tehokkaasti ja lukiten hajut paakkuihin.

Spring Garden

Spring Garden

Luonnon inspiroima Ever Clean Spring Garden sitoo tehokkaasti pahoja hajuja ja tuo samalla raikkaan kukkaistuoksun kotiisi.

Total Cover

Total Cover

Ever Clean Total Cover -kissanhiekan hygieeninen koostumus tarjoaa kissallesi hyvinvointiympäristön. Sen sisältämät hienot mikrorakeet peittävät ja sitovat jopa 99 % kiinteästä ja nestemäisestä jätöksestä.

Litterfree Paws

Litterfree Paws

Ever Clean Litterfree Paws on 99,9-prosenttisesti pölyämätön kissanhiekka, jonka suuremmat rakeet pitävät tassut 3x puhtaampina.* Sopii pitkäkarvaisille kissoille ja kissanpennuille.

Fast Acting Odour Control

Fast Acting Odour Control

Ever Clean Fast Acting vapauttaa 60 % hajuntorjujista 3 sekunnissa*, jotta kotiympäristö olisi kissalle miellyttävä erityisesti pienissä tiloissa.

Extra Strong Clumping SCENTED

Extra Strong Clumping VOIMAKKAASTI HAJUSTETTU

Erittäin voimakkaasti paakkuuntuva Ever Clean Extra Strong Scented -kissanhiekka sitoo pahat hajut ja tuo tilalle jatkuvan raikkauden.

Extra Strong Clumping UNSCENTED

Extra Strong Clumping HAJUSTAMATON

Ever Cleanin Extra Strong Clumping -kissanhiekan hajusteeton versio, joka sitoo pahat hajut ja soveltuu myös tuoksuherkille kissoille.

Multiple Cat

Multiple Cat

Jos olet niin onnekas, että jaat kotisi useamman kuin yhden kissan kanssa, Ever Clean in Multiple Cat tarjoaa lisää hajuntorjujia paljon käytettyihin hiekka-astioihin.

Multi-Crystals

Multi-Crystals

Multi-Crystals-hiekassa yhdistyvät hajusteeton, paakkuuntuva savi ja erittäin imukykyiset kiteet, jotka tarjoavat lisää imukykyä kissoille, joilla on virtsatieongelmia.

Lavender

Lavender

Luonnosta innoituksen saanut hajustettu ja paakkuuntuva Ever Clean Lavender -kissanhiekka vapauttaa raikasta tuoksua tarpeen vaatiessa.

SYITÄ VALITA EVER CLEAN

Paras hajunpoisto

Paras hajunpoisto

Patentoitu aktiivihiiliteknologia sitoo ja lukitsee hajut niiden pelkän peittämisen sijaan.

Paras paakkuuntuvuus

Paras paakkuuntuvuus

Laadukkaan bentoniittisaven erikoiskoostumus takaa, että paakut ovat tiiviitä ja helppoja siivota.

Poistaa virtsan, ulosteen ja ammoniakin hajut

Poistaa virtsan, ulosteen ja ammoniakin hajut

Korkealaatuinen savi neutraloi ammoniakkia luonnollisesti ja estää virtsan hajujen kehittymisen hiekkalaatikossa.

Lähes pölyämätön koostumus

Lähes pölyämätön koostumus

Auttaa pitämään tassut ja kodin puhtaana ja pölyttömänä ja edistää ympäristön hyvinvointia.